Kersten Parketteurs, parketvloeren, parket schuren

Stofvrij parket schuren

Een revolutie in parketrestauratie

Kersten Parketteurs schuurt uw parket of houten vloer stofvrij!
Dit doen wij met de nieuwste technologie met betrekking tot het stofvrij schuren van bestaande parketvloeren. Tot nu toe ging deze klus, ondanks de stofzak aan de schuurmachine, vaak gepaard met een laag stof die terug te vinden was in het hele huis. En ondanks dat uw vloer er dan weer netjes uitzag, was u wel drie dagen bezig met het hele huis weer stofvrij te maken. Dat hoeft dus gelukkig niet meer!

Bona “Dust Care System”

Stofvrij schuren wordt mogelijk gemaakt dankzij de geavanceerde Bona Dust Care Single. Dit apparaat is meer dan alleen een grote stofzuiger. Dankzij de krachtige motor en de gepatenteerde tweetraps Cycloon wordt alle stof veilig binnen de Bona Dust Care Single verzameld. De speciale zakken die het schuurstof opvangen hoeven niet te worden geleegd, maar worden dankzij een ingenieus systeem dichtgebonden en vervangen door een nieuwe zak. Hierdoor zorgt de Bona Dust Care Single voor een vrijwel stofvrij resultaat. Uiteraard voeren wij al het vrijgekomen stof netjes af.

Stofvrije schuurmachine op een lichte parketvloer

Speciaal schuurpapier

Naast de superieure stofafzuiging, is ook het gebruik van het juiste schuurpapier van groot belang voor de stofafvoer en het eindresultaat van de geschuurde vloer. Wij maken uitsluitend gebruik van Bona Abrasives 8300 Antistatic, het eerste antistatische schuurpapier voor houten vloeren. Bona’s partner, Sia Abrasives, heeft aan Bona de exclusieve rechten verleend voor antistatisch schuurpapier voor gebruik bij het schuren van vloeren. Zo zorgen we gegarandeerd voor het beste resultaat in schuurwerk.

De voordelen

Stofvrij en dus gezonder.
Geen vervuiling in aangrenzende ruimten.
Inbouwmeubelen hoeven niet uitgeruimd en afgeplakt te worden.
Geen reiniging, geen reinigingskosten.

Hoe werkt stofvrij parket schuren?

Meer informatie?

Ik informeer u graag vrijblijvend over de mogelijkheden!

Laat hier uw telefoonnummer achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Terug naar boven